/
    ANASAYFA » KURUMSAL INGILIZCE 133520

    Kurumsal İngilizce

        Lisani Dil Okulları, kurumsal eğitimlerinizdeki çözüm ortağınız olarak mevcut ihtiyaçlarınızı belirler ve hedefe yönelik özel programlar hazırlayarak çalışanlarınızın aynı zamanda mesleki alanda bu dili aktif kullanabilen bireyler olmasını amaçlar.

    "Doğru öğrenme metodu ve kültürle harmanlanmış dil öğretimi ’’ ilkesini benimseyen kurumlarımızda öğrencilerimiz özgün öğretim metodumuz olan  Equalizer (Dengeleyici ) eğitim metodu’yla uzman eğitmenler eşliğinde yabancı dili öğrenirler.

    Sadece Lisani Dil okullarında kullanılan "Equalizer Metodu’’;dört beceriyi (dinleme-okuma-yazma-konuşma) birbiriyle uyum içerisinde dengeleyerek geliştirmeyi amaçlar.

    Avrupa dilleri ortak çerçeve program standartları 
    (CEFR) eşliğinde EUROPASS dil yeterlilikleri doğrultusunda ihtiyaca göre;
     
    -Genel İngilizce
    -İş (sektörel) İngilizcesi
    -Hedefe yönelik kısa süreli dil programları düzenlenmektedir.

    Eğitim sürecinin başında katılımcılar tüm dil becerilerinin ortaya konulduğu Uluslararası standartta bir seviye belirleme sürecine alınırlar ve seviyelerine uygun eğitim grubu oluşturulur.Eğitimlerimiz kurum binamızda(in-school) yada firmanızda(in-house) uygulanabilir. Eğitim süresince katılımcıların gelişimleri kayıt altına alınır ve periyodik olarak firmanıza rapor edilir.

    Lisani ailesini yakından tanımak ve dil ihtiyaçlarınızla ilgili özel planlar oluşturmak amacıyla kurumsal eğitim departmanımızla iletişime geçebilirsiniz.